Prachtig weer een heerlijk zonnetje lekkere muziek op het grote terras bij BVCB dus een entourage waarbij je denkt we gaan er wat van maken, nu is het zo dat MVV 2 over het algemeen beter tegen hoog geklasseerde ploegen speelt als tegen laag vliegers en onze tegenstander van vandaag stond op de derde plaats van onderen dus dan ga je bij voorbaat al denken het zal toch niet.

Nu het was weer zo’n dag we lieten vanaf het begin af ons aftroeven door agressief spel van BVCB normaal een spelletje wat wij altijd hanteren maar we kwamen elke keer een stapje te laat en dat resulteerde al na 3 minuten in een 1 – 0 achterstand, nou je hebt dan nog zeker 90 minuten om dat te herstellen maar dat zat er totaal niet in, het was maar goed dat Twan wel in vorm was want anders was de uitslag al veel hoger geweest nu gingen we met enig hoop rusten met een minimale achterstand.

Die hoop vervloog snel want in minuut 3 van de tweede helft werd het 2 – 0 dus 2 maal lieten we ons in de luren leggen in de begin fase, heeft dat te maken met concentratie ik weet het niet maar het lijkt er wel op, na precies een uur spelen werd het zelf 3 – 0 want 1 man van BVCB was de baas over 4 man van ons, voor de rest was het Twan die ons behoede van een afgang en de ingevallen Kees wist met een afstand schot nog de 3 – 1 op het score bord te krijgen, al met al wederom een matige pot voetbal van onze kant en wetende dat we veel beter kunnen is dat gewoon erg jammer.

Met nog 6 wedstrijden te gaan is het toch wel zaak om nog een paar puntjes te pakken anders wordt het toch wel mooie seizoen heel slecht afgesloten met zelfs nog kans op promotie/degradatie wedstrijden en dat moeten we niet willen dus mouwen opstropen en er voor gaan.

Opstelling: Twan Lansbergen, Kevin Bouter, Jeffrey Wupkes, Mike van Uffelen, Joost Paping (Arien Oprel) Roberto van der Pol, Joey van Oosten (Kees Louter) Erik v Geest, Jessy Zwaard, Dik Groenewegen, Brady Stralendorff (Jorrit Fortuin).