Afgelopen vrijdag slaagden Sjoerd de Vos en Timme Wolgen erin om hun titel te prolongeren bij de MVV ’27 voetbalquiz. Met een kleine voorsprong bleven zij titelpretendenten Tim Prins en Jop Korpershoek voor in de einduitslag. Het podium werd aangevuld met vaste columnist Stefan van Mil en zijn kompaan Ivo van Noordt. Vijftien koppels gingen vrijdag 17 maart met elkaar de strijd aan en gezien de fronsende wenkbrauwen tijdens de quiz, was de quiz niet voor iedereen even makkelijk.

De avond begon nog met een betrekkelijk makkelijke vraag, namelijk wie de voorzitter van Sparta momenteel is, toch moesten veel koppels het antwoord schuldig blijven. Gek genoeg werd bij de allerlaatste vraag -noem zoveel mogelijk Nederlandse spelers op die bij AC Milan actief waren- door geen van de koppels François Menno Knoote genoemd, terwijl hij toch echt twee wedstrijden voor de Rossoneri afwerkte in het seizoen 1905/06, waarvan één als doelman.

Uiteindelijk vielen dus drie koppels in de prijzen, maar heeft elk koppel kunnen genieten van een spervuur aan vragen, waarvan sommigen zeggen dat het briljant is als je ze weet, terwijl een ander je voor gek verklaart. Al met al dus een geslaagde avond wederom.