Keepers zijn altijd eenlingen in een team, zo wordt gezegd, maar zet een groep keepers bij elkaar met dezelfde jas en ze vormen ineens een team.  Vorige week ontvingen de keeperstrainers van MVV ’27 een winterjas, om de koude maanden enigszins door te komen. Daarmee is ook gelijk het cliché dat je een beetje gek moet zijn om keeper te worden ook bevestigd, want de lente staat natuurlijk al voor de deur.

Niettemin is MVV ’27 blij dat de keeperstrainers voorzien zijn van een winterjas, we willen tenslotte niet dat zij een koutje oplopen, daar zijn ze namelijk te belangrijk voor. Op de foto zijn vanaf links naar rechts te zien: Jeroen de Recht, Peter Sloof, Joost van Ast, Erik de Wilt, Twan Lansbergen, Maarten Geltink, Jan Onck, Luke Lansbergen en Paul Stigter. Op de foto ontbreken: Willem Bosschaart, Mark van Barneveldt, Ruud Rasens en Arnold Bos.