Vorige week, 16 maart, is Roel een trotse ‘papa’ geworden. Moeder Saskia en Tijs maken het gelukkig goed. Wat ook leuk is om te vermelden is natuurlijk dat op het moment dat Roel vader werd, Henk Nooteboom veranderde in een opa.

We hoeven natuurlijk aan niemand uit te leggen wie Roel Nooteboom is. Roel is bekend binnen onze hele regio. Elke spits wordt een beetje benauwd als hij het op.moet gaan nemen tegen onze boomlange verdediger. Roel heeft in al zijn jaren als verdediger van ons eerste elftal al meer dan 70 officiele goals gemaakt. Dat is natuurlijk heel knap! Daarnaast is Roel met zijn eigen busmaatschappij, Nooteboom Tours ook nog een zeer gewaardeerd sponsor. Als we dan ook nog weten dat hij al vele jaren mee gaat als jeugdkampleider, dan kunnen we met recht stellen dat we te maken hebben met een 100% clubman.

We hopen kleine Tijs snel een keertje te mogen aanschouwen langs de Maaslandse velden. Wij zullen ervoor zorgen dat Tijs snel in het bezit zal komen van het traditionele MVV-rompertje. Verder wensen wij de hele familie Nootenboom heel veel liefde en geluk met de ‘nieuwste aanwinst’.