Wedstrijdbalsponsor: WBE

Komende zaterdag is Loosduinen te gast op Sportpark De Commandeur. Begin oktober wist het team van Peter Broekman in een uitermate aantrekkelijke en spannende wedstrijd een 1-2 zege weg te kapen. We zijn inmiddels vijf maanden verder en beide ploegen staan in een uitgestrekte middenmoot, waarbij De Maaslanders vijf punten meer bij elkaar hebben verzameld.

In deze poule, waarin geen logica bestaat, kreeg Loosduinen in het nieuwe jaar een nederlaag te slikken tegen laagvliegers SEV en Quick Steps, terwijl tegen koploper Die Haghe knap werd gelijkgespeeld en afgelopen zaterdag  van Ariston ’80 werd gewonnen. Kortom, er is geen touw aan vast te knopen!

MVV ’27 hoopt na de niet geheel nodige nederlaag tegen Die Haghe de draad weer op te pakken en met de juiste instelling moet er toch wel iets moois mogelijk zijn. Of Roel Nooteboom na afgelopen zaterdag weer in het doel gezet wordt is nog even de vraag. Of mag hij dan met de corners gewoon mee naar voren?

We wensen scheidsrechter Ed Pieterman, beide teams en hun aanhang een leuke en vooral sportieve middag.