Laten we eerst beginnen met een kleine terugblik op vorige week, de uit wedstrijd tegen Barendrecht een ploeg uit de bovenste helft van de ranglijst.
De personele bezetting was minimaal en er werden wat oudere (met alle respect) spelers bij gehaald en wel Simon Poot, Jeroen Zwaard, Ivo Fiers en Edwin Mil en die deden het gewoon erg goed want 2 kwam terug uit Barendrecht met een 0 – 3 overwinning door doelpunten van Arien 2 x en Finn 1 keer voorwaar een mooi resultaat, en o ja ik was er ook niet vandaar deze terugblik.

Nu de ene wedstrijd is de andere niet want tegen laagvlieger Spijkenisse werd het een zeer matige pot voetbal met wel een enerverend slot want dat mogen we wel zeggen, vanaf het begin liet onze tegenstander zien dat ze voor de overwinning wilden gaan met als uitblinkers de nummer 11 en nummer 5 en dat resulteerde in een licht overwicht voor Spijkenisse zonder dat ze echt gevaarlijk werden al was het in minuut 25 even billen knijpen want voor hetzelfde geld beslist de scheids voor een pingel maar dat deed die gelukkig niet, voor de rest gebeurde er niet veel en was de 0 – 0 een logische ruststand.

De tweede helft was nog geen 2 minuten oud toen we met 1 – 0 achter kwamen door een doelpunt van de eerder genoemde nummer 11 al moet er wel worden gezegd dat het een zeer mooi cadeautje was van onze kant, de wedstrijd kabbelde voort en de scheids nam de tijd voor alles en later bleek dat hij die tijd er wel degelijk bij telde, MVV 2 ging na wat aanvallende wissels meer druk zetten op onze tegenstander en zo was daar ineens een scherpe voorzet van Joey die mooi werd ingekopt door Brady en let wel dat was in minuut 98 en nog was de koek niet op want na een verdedigende blunder was daar Roberto die ons in minuut 101 op een 1 – 2 voorsprong bracht, de ontlading was groot en het was mooi dat de spelers dat deelde met Stanly.

Al met al een wat gelukkige overwinning maar die tellen ook.

Namens alle spelers, begeleiding en supporters van MVV 27 2  willen we de familie Klop heel veel kracht en sterkte wensen.

Opstelling: Twan Lansbergen, Kevin Bouter, Jeffrey Wupkes, Mike van Uffelen, Joost Paping, Thijs de Vast, Roberto van der Pol, Jorrit Fortuin (Joey van Oosten) Jessey Zwaard (Martijn Ham) Finn Verpalen (Jens de Graaf ) Haysam Abedeaziz (Brady Stralendorff ).