2 Maart zijn Paul en Mirjam de trotse ouders geworden van een prachtige zoon, Joep. Iedereen maakt het goed en het kersverse gezinnetje heeft al zijn eerste ‘uitstapje’ in de buitenlucht kunnen maken.
Wij kennen Paul natuurlijk al heel lang. Hij staat bekend als een zeer fanatieke en goedlachse aanvaller. Een aantal jaren heeft Paul gevoetbald in het derde en nu sprokkelt hij de puntjes bij elkaar met zijn vrienden in het vierde. Daar zijn de resultaten wisselend. Zo werd er verloren van de ploegen onderin, maar werd afgelopen zaterdag de koploper verslagen met 1-0. Ondanks het kersverse vaderschap stond Paul, zo fanatiek als hij is, alweer gewoon in het veld.
Wij wensen Paul, Mirjam en natuurlijk Joep heel veel geluk en gezondheid toe. Natuurlijk gaan wij ervoor zorgen dat Joep snel in het bezit gaat komen van het traditionele MVV-rompertje.