Misschien heb je de aanplakbiljetten al in het dorp zien hangen? Aanstaande zaterdag speelt ons hoogste jeugdelftal de topper tegen de leeftijdsgenoten van VCS. Voor MVV ’27 JO19-1 is dit de wedstrijd van het jaar. Zaterdag om 14:30 trappen de mannen van trainer Falco van den Eijnden af op Sportpark de Commandeur met als inzet de koppositie in de 1e klasse 08.

In november ontmoetten beide ploegen elkaar al op Sportpark Escamp in Den Haag. Helaas trokken toen de mannen van VCS aan het langste eind, zij wonnen die wedstrijd met 2-1, een onnodig verlies voor MVV ’27. Na deze tweestrijd verloren beide ploegen nauwelijks nog punten inmiddels hebben zij zich samen aan kop genesteld in de competitie. VCS verdedigt zaterdag een voorsprong van twee punten, maar de tegenstander uit Maasland is in topvorm. Het won haar beide wedstrijden na de winterstop met overtuigende cijfers. In Poeldijk werd Verburch met 7-0 aan de kant geschoven. Afgelopen zaterdag werd Quick JO19-2 met 6-0 van het veld geveegd.

Alles wijst er dus op dat MVV ’27 JO19-1 helemaal klaar is voor de topper tegen VCS. Hopelijk kunnen zij de koppositie aanstaande zaterdag dan ook van hen overnemen. Daarbij kunnen zij natuurlijk alle Maaslandse steun gebruiken. Dus mocht je zaterdagmiddag nog niets op de planning hebben staan, dan zien we je graag langs de lijn bij MVV 27 JO19-1 tegen VCS. Spektakel gegarandeerd!