MVV ’27 heeft een nieuwe, verbeterde webshop waarin je allerlei MVV-kleding en andere artikelen van onze vereniging kunt bestellen.

De vorige webshop functioneerde onvoldoende naar wens. Sport 2000, onze kledingleverancier, heeft nu een nieuwe, verbeterde oplossing. Via https://clubs.deventrade.com/nl/mvv-27/ kom je in de webshop van MVV ’27 terecht. Ook vind je de webshop in de navigatie van onze website: Webshop – Kledingshop.

In de webshop vind je onder meer shirts, broeken, trainingspakken en voetbalsokken. Ook kun je via de webshop andere artikelen bestellen, zoals scheenbeschermers en schoenen. Je vindt het complete aanbod onder de drie tabbladen bovenaan: Clubcollectie, Teamwear en Accessoires.

Artikelen die je bestelt via de webshop worden geleverd bij Sport 2000 in Naaldwijk. Als je een bestelling plaatst, kun je deze binnen enkele dagen bij deze sportwinkel ophalen. Daar wordt behalve de levering ook de eventuele bedrukking van je teamkleding verzorgd.