Het is weer de hoogste tijd voor een update van de redelijk gevulde ziekenboeg binnen de selectie van MVV ’27. Hier volgt een laatste opsomming.

Yennick Berrevoets: liep in de wedstrijd tegen Verburch een blessure aan de linkerknie op. Heeft inmiddels een MRI-scan laten uitvoeren, waaruit bleek dat 90% van zijn knieband is ingescheurd. Een operatie zal plaatsvinden, maar al met al zal hij zes tot negen maanden zijn uitgeschakeld.

Coen Hordijk: klapte verleden week door zijn enkel. Zal voorzichtig weer een looptraining oppakken, maar is mogelijk nog enkele weken uit beeld.

Kees Louter: is wat betreft zijn scheenbeenvliesontsteking nog niet 100% fit, maar speelt wél wekelijks.

Wesley Nijssen: Begin 2016 hadden de artsen de druk op de spieren van zijn schenen opgemeten en deze bleek vele malen te hoog. Hij volgt momenteel loop/fysiotherapie en krijgt eveneens cortisonen (ontstekingsremmers / pijnstillers) ingespoten. Daarnaast heeft hij nu extra zooltjes in zijn schoenen als loopcorrectie. Als een en ander aanslaat zou hij dit seizoen zomaar nog trainingen kunnen volgen én misschien zelfs wedstrijden.

Justin Perdijk: heeft tijdens een van de eerste trainingen van het seizoen een kruisband gescheurd en is daaraan geopereerd worden, maar zal dit seizoen zeker niet meer aan voetballen toekomen.

David Renes: kampte met een (oude) enkelblessure en gestopt met voetballen bij MVV ’27.

Arjan de Rooy: is nog altijd herstellende van zijn kruisbandoperatie die hij in juli onderging, maar zal dit seizoen niet meer in actie komen.

Jeffrey Wupkes: kampt vanaf het vorige seizoen al met heupproblemen. Hij heeft afgelopen zaterdag ’n helftje meegedaan met het tweede team en is dus weer op de weg terug.

Martijn Ham: is onlangs ook door zijn enkel gegaan, pakt de training nu weer voorzichtig op, maar zal het spelen van wedstrijden enkele weken moeten uitstellen.