Wedstrijdbalsponsor: Sport 2000

Team van de week: MVV ’27 JO9-2 (F2)

Komende zaterdag is SV Schipluiden te gast op Sportpark De Commandeur voor de ‘omgekeerde’ wedstrijd van de eerste speeldag van dit seizoen. Toen moest het vernieuwde hoofdveld in Maasland nog enkele weken gespaard worden voordat hierop gespeeld zou worden. Deze wedstrijd was al eerder eind januari vastgesteld, maar werd toen afgelast vanwege de vorst.

De KNVB heeft deze wedstrijd aangegeven als zijnde een thuiswedstrijd van SV Schipluiden en zo staat deze ook aangegeven op de website van MVV ’27, maar vergis u niet in de speellocatie. Dus kom gewoon naar Maasland om er getuige van te zijn.

Een en ander hield in dat men dus toentertijd eerst naar Schipluiden trok en dat werd eigenlijk geen leuke ervaring. Na 90 seconden keek MVV ‘27 al tegen een achterstand aan en met een onnodige 3-1 nederlaag trok men vervolgens huiswaarts.

Inmiddels zijn we al een aardig eind gevorderd deze jaargang en beide ploegen staan halverwege een langgerekte middenmoot, waarbij zij evenveel punten hebben verzameld. Bij winst voor de mannen van Peter Broekman doet men dus eigenlijk hele goede zaken. We zullen het gaan zien!

We wensen scheidsrechter Rick Turk, beide ploegen en hun aanhang een leuke en vooral sportieve wedstrijd.