Het aflopende sponsorcontract tussen MVV ’27 en Glasdesign is afgelopen week met drie jaar verlengd. Namens Glasdesign zette ondernemer Sander Pieters (links op de foto) zijn handtekening onder het contract, wat hem met zijn bedrijf ook voor de komende drie jaar als bronzen vriend aan de club verbindt.

Het Maaslandse Glasdesign biedt een compleet aanbod van glas en glazen producten en richt zich daarmee zowel op particulieren als grootafnemers. Het bedrijf  beschikt over een uitgebreid netwerk van glasleveranciers, van Tongeren tot Tokyo. Noem een glassoort en Glasdesign kan het leveren. Zo kan Glasdesign per project op zoek naar het beste product, voor de juiste prijs.

Een aantal jaar geleden kwam Sander Pieters in contact met MVV ’27 en bood hij met zijn bedrijf Glasdesign zijn diensten aan tijdens de renovatie van de kozijnen van de kantine. Ook stelde het bedrijf materialen beschikbaar voor de verbouwing. De samenwerking is beide partijen goed bevallen, waardoor nu besloten is om het sponsorcontract te verlengen tot 2020.

MVV ’27 is blij dat het deze verlenging bekend mag maken en hoopt dat beide partijen net zo veel plezier aan hun samenwerking zullen beleven als in de afgelopen periode.