Vandaag was de wedstrijd tegen de koploper en na 2 wedstrijden achter elkaar te hebben verloren was het zaak om toch weer wat punten te pakken best nodig, maar ja als je dan  tegen de koploper moet dan heb je toch een gevoel van dat het erg moeilijk gaat worden, ik loop wat vooruit op het einde van deze pot want daar werd me verteld door vaderlief Kevin ” zo oude brombeer je kan nu weer een wat positiever verslag schrijven” en dat gaan we dan ook proberen.

De eerste helft was nog geen 20 seconde oud dat Glenn al volledig aan de bak moest met een mooie redding en dat was zeker niet de laatste keer dat die ons in de wedstrijd hield, maar het was niet alleen Zwaluwen wat kansen kreeg want wij waren ook een paar keer zeer gevaarlijk maar de eerlijkheid was wel dat onze tegenstander in de eerste 45 minuten de betere was met de beste kansen maar Glenn was vandaag niet te passeren.

De tweede helft was ook nog geen 1 minuut oud en de eerste grote kans voor Zwaluwen was al weer een feit, en toen ging ineens alles anders we kregen het onoverwinnelijke wat we een tijd hadden weer terug en we speelde onze tegenstander helemaal weg wat resulteerde in 1 – 0 door Arien na een voorzet van Mike, 20 minuten later was het Roberto die nota bene met links de keeper het nakijken gaf en zo stonden we heerlijk met 2 – 0 voor en je zag aan Zwaluwen dat ze er niet meer niet geloofde en wij we gingen steeds beter voetballen en het hoogtepunt was het schitterende doelpunt van Kees die de bal snoeihard in de linker bovenhoek knalde dus 3 – 0.

Terug kijkend op deze pot kunnen we stellen dat Glenn ons de eerste helft in de wedstrijd hield en dat we de tweede helft ons niveau weer hadden van een tijdje terug, al met al een heerlijk gegeven voor de rest van het seizoen en ja ik moet het toch even kwijt als het niet goed is dan zeg ik dat ook m.a.w. eerlijkheid duurt het langst.

Opstelling: Glenn Mostert, Kevin Bouter, Erik van Geest (Jeffrey Wupkes) Mike van Uffelen, Joost Paping, Thijs de Vast, Martijn Ham (Finn Verpalen) Kees Louter,  Haysam Abedeaziz (Marijn Bouwhuis) Joey v Oosten (Roberto van der Pol) en Arien Oprel.