Tja wat moet je schrijven over deze wedstrijd, om nu te zeggen dat het een slechte pot van onze kant was gaat gewoon wat te ver maar dat we het nog niet helemaal hebben als voor de winterstop is een waarheid die je niet kan ontkennen.

Schreef ik vorige week dat we aanvallend te weinig brengen, nu dat kan ik deze keer weer naar voren brengen al was het verschil deze keer dat we wel wat kansen kregen die er jammer genoeg niet in gingen mede door goed keeperswerk van de SHO keeper, wat wij nalieten deed onze tegenstander wel want met welgeteld 1 kans in de eerste helft was het gelijk raak, wellenswaar een frommel goal maar die tellen ook, en ja als er dan ook nog een 200 % kans er voor ons niet in gaat dan wordt het gewoon moeilijk.

De tweede helft was eigenlijk precies hetzelfde, een gelijk opgaande pot voetbal met weinig hoogte punten of het moet zijn dat de scheids ons een pingel gaf, ik moet eerlijk bekennen dat we op de tribune niet helemaal konden waarnemen wat er gebeurde maar Erik lag zelfbewust de bal op de stip en knalde beheerst raak, maar de vreugde was van korte duur want ook nu weer was SHO uitermate effectief want ook kans twee werd verzilverd en zo stonden we weer achter met 1 – 2 , we probeerde het nog wel maar het lukte ons niet om de keeper van SHO nog een keer te laten vissen.

Een opmerkelijk feit deed zich voor in de eerste helft, de linksachter van SHO ging door zijn enkel heen en Roberto had een totaal vrij veld voor hem maar de sportiviteit won het en hij schoot de bal sportief uit, bij mij kwam gelijk het voorval naar voren van de uit wedstrijd toen ging Stephan door zijn enkel maar de spits van SHO ging wel door en scoorde daaruit, vraag van de week wat zou jij doen in dezelfde situatie, antwoorden hoor ik aanstaande zaterdag wel.

Opstelling: Glenn Mostert, Bret Rhijnsburger, Kevin Bouter, Erik v Geest, Mike v Uffelen (Finn Verpalen), Kees Louter (Thijs de Vast), Roberto v d Pol (Marijn Bouwhuis), Dik Groenewegen, Haysam Abedeaziz (Brady Stralendorff), Joey v Oosten (Jorrit Fortuin) en Arien Oprel.