Wedstrijdbalsponsor: G.A. Doorzo

Team van de week: JO11-4 (E4)

Komende zaterdag treft MVV ’27 op Sportpark De Commandeur Houtwijk sv. Afgelopen zaterdag speelden de Hagenaars thuis de topper in de onderste regionen tegen Quick Steps en verloren verrassend met 0-3. Het team van trainer Patrick Demmers kwam hiermee nog dieper in de gevarenzone.

MVV ’27 beleefde door de afkeuring van het eigen veld een spectaculaire oefenmiddag bij tweedeklasser NSVV in Numansdorp door daar met maar liefs 0-4 te winnen. Wat deze zege aan motivatie oplevert is niet zeker, maar het kan nooit verkeerd zijn.

Het uitduel tegen Houtwijk sv destijds werd afgesloten met een 1-1 stand. De Maaslanders hadden toen het duel in de eerste helft al moeten beslissen, maar mochten uiteindelijk nog blij zijn met een laat gescoorde gelijkmaker.

Al met al kunnen we uitzien naar een interessant treffen tussen beide teams die voldoende hebben om voor te strijden.

Wij wensen scheidsrechter Den Hartog, beide teams en hun aanhang een aangenaam en vooral sportief treffen.