Afgelopen zaterdag heeft Willem Kruizinga tijdens de wedstrijd van zijn elftal Veteranen 1 (VE1) tegen Victoria 04 een dubbele beenbreuk opgelopen. Aanstaande donderdagochtend wordt Willem geopereerd en hierna mag hij waarschijnlijk na enkele dagen naar huis om verder te herstellen.

Zaterdag overkwam Willem Kruizinga waar elke voetballer in zijn achterhoofd weleens bang voor zal zijn, na een overtreding van een tegenstander brak hij zijn been. Waar enkele teamgenoten en tegenstanders dachten dat de schade misschien nog mee zou vallen, had Willem direct het gevoel dat het foute boel was. Helaas wezen de foto’s die in het ziekenhuis uit dat zijn voorgevoel juist was, er werd een dubbele beenbreuk geconstateerd. A.s. donderdagochtend volgt een operatie, waarna hij na enkele dagen in het ziekenhuis naar huis mag om aan zijn verdere herstel te werken.

De commissie lief en leed zocht Willem namens MVV ’27 op in het ziekenhuis en bij dit bezoek gaf de 58-jarige speler van ons veteranenelftal aan dat deze blessure wat hem betreft niet het einde van zijn voetbalcarrière zal zijn. “Op deze manier stoppen gaat niet gebeuren”, laat Willem strijdbaar weten. Wij hopen Willem snel weer op de club, en later hopelijk ook weer op het veld, te mogen begroeten.