De eerste competitie wedstrijd na de winterstop zit erop en we kunnen gelijk stellen dat we het nog niet helemaal hebben, thuis verloren we van Xerxes met 1 – 2 en toen konden we gewoon nog zeggen dat was niet nodig geweest maar in deze wedstrijd zaten we gewoon niet in de wedstrijd, de eerste 20 minuten gingen nog wel maar je kon eigenlijk aan alles al merken dat we een moeilijke middag gingen beleven, na 21 minuten was het raak voor onze tegenstander Glenn zat er nog wel even aan maar in de rebound werd er de 1 – 0 gescoord.

We werden verslagen door wat eigenlijk ons spelletje is, druk zetten en afjagen dat was wat Xerxes met verve deed en als we dan ook nog niets afdwingen in de voorhoede en het middenveld werd beheerst door onze tegenstander dan heb je weinig te vertellen, ik zou willen dat ik wat positiever kon zijn maar de waarheid is af en toe hard en zo kon ik constateren in mijn verslaggevers hokje dat we net voor de rust op een 2 – 0 achterstand kwamen door een counter uit het boekje, we kwamen nog in minuut 45 op 1 -2 niet door een mooie aanval maar door een mooi genomen vrij trap van Finn die hij mooi in de linker bovenhoek krulde al moeten we ook wel eerlijk zeggen dat de keeper er niet goed uit zag.

Ruststand 1 – 2, dus alles nog mogelijk zou je zeggen maar het zat er gewoon niet in, ook de wissels konden het verschil niet maken, strijd was er genoeg maar dat was tegen een toch wel redelijk goede tegenstander niet voldoende, we bleven het wel proberen en we kregen ook kleine kansjes en ja als je dan alles op de aanval gooit dan ben je verdedigend kwetsbaar en daar maakte Xerxes gebruik van en zo werd het 3 – 1 in een wedstrijd die van onze kant niet zo best was wetende dat we veel beter kunnen.

Rest mij nog te zeggen (Erik, Joey en Thijs) dat ik nu weet wie die kerel was die naast me stond tijdens een WC bezoek het was namelijk Joop Hiele, en ook kan ik melden dat Xerxes hele goede en lekkere ballen gehakt heeft.

Opstelling: Glenn Mostert, Kevin Bouter, Mike van Uffelen, Stephan Suijker (Kees Louter) Joost Paping, Joey van Oosten, Roberto van der Pol, Dik Groenewegen (Jorrit Fortuin) Arien Oprel, Finn Verpalen (Haysam Abedeaziz) Brady Stralendorff  (Martijn Ham).