Wedstrijdbalsponsor: Sport 2000

Komende zaterdag is Schipluiden te gast op Sportpark De Commandeur voor de ‘omgekeerde’ wedstrijd van de eerste speeldag van dit seizoen. Toen moest het vernieuwde hoofdveld in Maasland nog enkele weken gespaard worden voordat hierop gespeeld zou worden.

De KNVB heeft de wedstrijd nu aangegeven als zijnde een thuiswedstrijd van Schipluiden en zo staat deze ook aangegeven op de website van MVV ’27, maar vergis U niet in de speellocatie en kom gewoon naar Maasland om er getuige van te zijn.

Een en ander hield toentertijd in dat men dus eerst naar Schipluiden trok en dat werd eigenlijk geen leuke ervaring, Na 90 seconden keek MVV ‘27 al tegen een achterstand aan en met een onnodige 3-1 nederlaag trok men vervolgens  huiswaarts.

Inmiddels zijn we al een aardig eind gevorderd deze jaargang en beide ploegen staan onderin een langgerekte middenmoot, waarbij de gasten één punt meer hebben verzameld. Bij winst voor de mannen van Peter Broekman doet men dus eigenlijk al goede zaken. We zullen het gaan zien!

We wensen scheidsrechter Turk, beide ploegen en hun aanhang een leuke en vooral sportieve wedstrijd.