Elvani Verzekeringen mag zich de eerste nieuwe vriend van MVV ’27 in 2017 noemen. Bart en Yennick Berrevoets ondertekenden vorige week namens het verzekeringsbedrijf een driejarig sponsorcontract dat hen voor die periode als bronzen vriend aan MVV ’27 verbindt.

Het in Monster gevestigde Elvani Verzekeringen werd opgericht in 1964 en staat sinds 1995 onder deskundige leiding van Bart Berrevoets (foto onder: rechts). Zoon Yennick (foto onder: links) heeft inmiddels ook zijn weg gevonden in het verzekeringsvak en is zodoende de derde generatie ‘Berrevoets’ die zijn opwachting maakt binnen Elvani. Wij kennen Yennick natuurlijk ook als speler van ons eerste elftal en zodoende is ook vader Bart als supporter van MVV ’27 1 geen onbekend gezicht op de club.

Elvani biedt haar klanten een totaaloplossing op het gebied van schade- en levensverzekeringen. Voor de particuliere en de bedrijvenmarkt heeft Elvani een rubriekenpolis die in overleg met de klant samen wordt gesteld. Op opstal- en inboedelverzekeringen geeft het bedrijf een garantie tegen onderverzekering en hanteert Elvani een eigen risico van €0,-. Ook voor bijvoorbeeld autoverzekeringen biedt de verzekeringsmaatschappij uitstekende voorwaarde, zoals een voordelige premie en de keuze voor een eigen risico van €0,- voor elke schade. Betere voorwaarden bestaan er niet in Nederland. Elvani biedt haar klanten persoonlijke aandacht en een advies op maat.

MVV ’27 is blij met haar nieuwe partner en hoopt dat de samenwerking voor beide partijen de komende drie jaar naar wens zal verlopen.

.