Nick Kroes is een fanatiek speler van JO13-3. Nick is erg dol op het spelletje, maar helaas werkt zijn lichaam dit jaar niet helemaal mee. De leerling van Lentiz Maasland kampt al het hele seizoen met een blessure aan zijn kuit. Deze wordt veroorzaakt door de groei die hij op dit moment doormaakt. Zijn kuiten zijn op dit moment te kort en dat zorgt voor een vervelende pijn aan de onderkant van zijn voet.

Nick, die volgend jaar doorgaat naar de JO15, heeft er veel verdriet van dat hij zijn favoriete hobby niet kan uitvoeren zonder pijn. De eerste helft van dit seizoen mocht daar zijn blessure maar halve wedstrijden spelen en de pololoog heeft hem nu zelfs gezegd even 100% rust te nemen. De komende 3 tot 4 weken mag hij echt niets doen. In die vier weken zal hij zes behandelingen krijgen van Rianne Mosterd. Hopelijk lukt het Rianne, fysiotherapeut die gespecialiseerd is in blessures bij kinderen, om hem van deze vervelende blessure af te helpen. De tijd zal het ons leren, maar we zullen duimen voor Nick.

De commissie lief en leed is namens MVV ’27 bij Nick op visite geweest. De linksbuiten, die eigenlijk overal kan spelen, heeft een mooi voetbaltijdschrift gekregen. Hij vindt het heel moeilijk om op dit moment te kijken bij zijn elftal. Dat snappen wij heel goed en vanaf nu kan hij als zijn teamgenoten aan het trainen zijn lekker in zijn voetbaltijdschrift lezen. Over een poosje hopen wij hem natuurlijk wel weer te zien langs (maar het liefst in) het veld te zien.

Wij wensen Nick heel veel beterschap en succes bij zijn herstel!