Voor MVV ’27 JO19-1 begon de kerst dit jaar al vroeg. Vorige week maandag vierden zij het feest al gezamenlijk in de kantine van MVV ’27. Het keurkorps van trainer Falco van den Eijnden genoot tijdens een gezellige avond van een heerlijke gourmet.

Nadat alle magen voldoende waren gevuld met stokbrood, salades en gourmetvlees begon het tweede gedeelte van de avond: de kerstcadeaus. Door middel van het trekken van lootjes was bepaald wie voor welke speler een cadeautje zou kopen. Natuurlijk was het ook de bedoeling een passend gedicht te schrijven voor je medespeler. Hierbij kwamen natuurlijk weer de nodige anekdotes naar boven, waarbij niemand werd gespaard. Aan het einde van de avond keerden alle spelers en trainers met een volle buik, een prachtig cadeau en een glimlach op het gezicht huiswaarts.

Dit betekende voor de JO19-1 ook het einde van de eerste seizoenshelft, die op het veld werd afgesloten met een tweede plaats in de competitie met een kleine achterstand van twee punten op koploper VCS. Vanaf 11 februari opent het team de jacht weer op de koppositie. Deze avond heeft wel bewezen dat het met de teamspirit in ieder geval wel snor zit!


Spelers Quint (links) en Max (rechts) en grensrechter Frans Louter poseren trots voor de camera met hun kerstcadeaus