Ongeveer een week geleden is Jim van der Jagt de gelukkige vader geworden van een gezonde zoon, Duko. Op dat moment werd Anne-Roos een grote zus. Duko is iets eerder geboren dan verwacht, maar gelukkig maken moeder Hanneke en hij het goed.
Jim is momenteel assistent-trainer van ons tweede elftal. Samen met Stanley probeert hij deze jongens klaar te stomen voor een plekje i het eerste. Het tweede maakt tot op heden een prima seizoen door. Jim heeft zelf jarenlang zelf gevoetbald. Kenmerkend voor hem waren zijn loepzuivere pass en het feit dat hij iedere wedstrijd altijd wilde winnen. Zijn vrouw Hanneke kennen we natuurlijk allemaal van onze plaatselijke DA.
Wij wensen Jim, Hanneke en Anne Roos heel veel mooie momenten samen met Duko. Wij zullen ervoor zorgen dat Duko in het bezit komt van het traditionele mvv-rompertje.