Afgelopen donderdagavond 15 december  stond voor de A- en B-selectie de ‘mosselavond’ op het programma. Alle spelers en stafleden waren deze avond vanaf 19:00 uitgenodigd in de Pynas om gezamenlijk te genieten van heerlijke, verse mosselen. Ook vrijwilligers die wekelijks hand- en spandiensten verrichten rondom de selectie ontvingen een uitnodiging.

De mosselavond is een oude traditie bij de selectie van MVV ’27, maar de afgelopen jaren kwam het er niet van. Organisatoren en trouwe MVV ’27-supporters Henk de Bruin en Herman Stehouwer hebben deze traditie afgelopen donderdag weer nieuw leven in geblazen. In de keuken van de Pynas bereidden zij de mosselen, die door spelers en staf met veel genoegen naar binnen werden gewerkt. Ook aan de niet-mosseleters werd gedacht: Voor hen stond er een heerlijk pastabuffet klaar, bereid door Peter Zwaard van Puur & (H)eerlijk. De lekkernijen werden vervolgens weggespoeld met een heerlijk biertje uit de tap van de Pynas.

Halverwege de avond hield Lars Kloet (aanvoerder van MVV ’27 1) het woord namens de selectie om de organisatieleden Henk, Herman en Peter te bedanken voor hun inzet. Als blijk van waardering ontvingen zij uit handen van Lars een lekkere fles wijn. Ook voor Kevin Bouter was er een attentie, vanwege het feit dat hij namens het transportbedrijf van hem en zijn familie (K & B Transport) een gedeelte van de avond sponsorde.

Vanaf deze plaats wil de selectie van MVV ’27 Henk, Herman, Peter, de Pynas en K & B Transport nogmaals bedanken voor  de organisatie van de mosselavond.  Het was een zeer geslaagde avond, die hopelijk volgend jaar weer een vervolg krijgt.