Op 3 en 4 januari 2017 organiseert MVV ’27 voor de Maaslandse schooljeugd de 26e editie van het Kerstschoolzaalvoetbaltoernooi in de Sporthal ‘De Hofstede’! Vandaag, 21 december, is de laatste dag om je aan te melden!

Alle voorgaande edities van het zaalvoetbalfestijn bleken een daverend succes. De sfeer is altijd enorm goed en er wordt hard gestreden om het toernooi te winnen. Gezellig met en tegen je vriendjes en vriendinnetjes een aantal voetbalwedstrijdjes spelen. Het beloven weer twee topdagen te worden! De jongens van de groepen 3, 4, 5 en 6 zijn op dinsdag 3 januari aan de beurt en de meisjes van de groepen 3 tot en met 8 en jongens groep 7 en 8 spelen het toernooi op woensdag 4 januari. Het inschrijfformulier is enige tijd geleden bij de leerlingen op de Maaslandse scholen uitgedeeld. Daarnaast kan er ingeschreven worden via schoolzaalvoetbal@gmail.com onder vermelding van de volgende informatie:

– Naam
– Email
– Telefoon
– Groep (3,4,5,6,7 of 8)
– Jongen/meisje
– School (Aloysius, De Schutse,    De Groene Oase, anders)
– Voetballer ja/nee (elftal, M.V.V.’27 / anders)

Inschrijven kost 3 euro persoon.

Wij hebben er enorm veel zin in en hopen weer voor veel jongens en meisjes een fantastisch toernooi te organiseren! Tot 3 en 4 januari 2017!

Organisatie Kerstschoolzaalvoetbal
contactpersoon:
Niels Planken
0643896398
schoolzaalvoetbal@gmail.com