Afgelopen zaterdag was Luuk Zuiderwijk (JO15-3) aan het voetballen in de voetbalkooi naast de Aloysiusschool. Nadat een afgezwaaid schot op het schoolplein een stukje verderop belandde, wilde Luuk even over het hek klimmen om de bal te halen. Hierbij gleed zijn weg met als gevolg een flinke snee vanaf zijn handpalm tot aan het puntje van zijn vinger.

De huisarts stuurde hem direct door naar het ziekenhuis waar hij onder narcose werd geopereerd. Na deze operatie was hij twintig hechtingen rijker. Gelukkig zijn er geen spieren of pezen geraakt. We hopen daarom dat Luuk na de winterstop gewoon weer zal kunnen voetballen.

De eerste vraag nadat hij was ontwaakt uit zijn narcose was overigens: “Papa, wat staat Feyenoord?” Luuk was dus al direct weer met het voetbal bezig!
Wij wensen Luuk een voorspoedig herstel en natuurlijk een fijne Kerst en een gezond 2017.