Het is dit seizoen tot op heden redelijk rustig met nieuws van de meidenafdeling van MVV ’27, maar dat wil absoluut niet zeggen dat de dames en meiden stil zitten. Twee keer per week wordt er keihard getraind voor een goed resultaat op zaterdag én om beter te worden als team en als individu. Zonder iemand te kort te willen doen, is Renske Hagman van MO17 het ultieme voorbeeld van een speelster die in zichzelf wil investeren.

Zij is sinds september keepster van dit team en heeft vrijwel direct een cursus gevolgd bij Keepersschool Frank de Ruiter. Bovendien krijgt ze twee keer per week keeperstraining en traint ze ook nog eens twee keer met de meiden van haar team. Volgens Joost van Ast, Technische Commissielid Dames/ meisjes, is Renske nu al een echte aanwinst voor de club en zal MVV ’27 nog veel plezier aan haar beleven in de toekomst. Gezien haar arbeidsethos lijkt dat niet gelogen.