Zaterdag 26 november jl. was een memorabele dag voor MVV ’27 G1. Na zeven klinkende competitiezeges op rij volstond een gelijkspel tegen Vlotbrug G1. De mannen waren er, net als de vele toeschouwers, klaar voor en niets stond een kampioenschap in de weg.

Vanaf het eerste fluitsignaal bleek de spanning toch wel parten te spelen. MVV ’27 speelde erg slap, al werd nog wel een 1-0 voorsprong genomen. Vlotbrug wist echter terug te komen tot 1-1 en dat was ook de ruststand.

Na rust werd het al gauw terecht 1-3 voor Vlotbrug, waarna de zenuwen nog verder toenamen. Bij deze stand moesten de kampioensaspiraties namelijk tijdelijk terug de ijskast in. Door een prachtig doelpunt 10 minuten voor tijd vond MVV ’27 toch weer de aansluiting. Hierdoor kregen de mannen weer hoop en werd er direct wat meer inzet getoond. Snel daarna viel ook de 3-3 en het kampioensfeest was toch weer binnen handbereik. Het werd nog even billen knijpen, maar de 3-3 werd naar het einde geknokt: MVV ’27 G1 was kampioen!
step0007step0008

Het feest kon losbarsten en dat gebeurde dan uiteraard ook. Na de wedstrijd kreeg iedereen ook nog eens mooie bos bloemen, een medaille en een patatje met wat te drinken. Al met al een prachtige dag om nooit meer te vergeten.

De kanjers van MVV ’27 G1 willen daarom iedereen bedanken voor de aanwezigheid en het feestje na de wedstrijd!

Onderstaand enkele sfeerfoto’s. Voor de overige foto’s kijk hier.

step0006step0004step0005step0001mvv-27-g1-vlotbrug-g1_26-nov-bloemen step0003 step0002