Ja hoe zullen we dit verslag eens beginnen, ik ben door zeker een mannetje of 20 benaderd met de opmerking we zijn benieuwd wat je er van gaat maken en eigenlijk nu ik achter de PC zit weet ik het nu nog niet, zo we zijn nu ongeveer 15 minuten verder en ik ga me er maar aan wagen.

Ongeloof, verbijstering en niet weten wat je er mee moet doen overheersen na deze pot voetbal, na de wedstrijd was het coach Jim die riep (we weten weer waar we staan) en dat is een waarheid als een koe, alles wat er fout kon gaan gebeurde ook en het waren niet 1 of 2 spelers die verzaakte, nee het hele elftal buiten onze keeper Glenn zakte door de ondergrens want als je na 15 minuten al achter staat met 0 – 3 dan is het met alle respect voor onze tegenstander een afgang van jewelste.

De ruststand was dan ook 0 -3 en we hadden heel de eerste helft geen ene kans gehad of er maar aanspraak op gemaakt, dus hopelijk konden we nog wat terug doen in de tweede helft maar die hoop bleek een utopie want ook nu was het veldspel niet om over naar huis te schrijven, we kregen nog wel kansen maar bij zowel Haysan, Brady, Arien en Kevin stond het vizier niet op scherp, dat was wel het geval bij onze tegenstander want in een counter werd zelfs de 0 – 4 aan getekend.

Na afloop nog even staan te praten met 2 spelers van Oude Maas en die begrepen er helemaal niets van, zij hadden ook de uitslagen gezien van de afgelopen weken dus hadden ze een warm middagje verwacht maar dat we na 15 minuten al met 0 – 3 voor stonden was een groot sinterklaas cadeau die gretig werd uitgepakt.

Valt nog te vermelden dat Marijn ook nog even zijn tweede gele kaart pakte bij een 0 – 4 achterstand, al met al niet echt slim maar dat weet die zelf ook wel, aanstaande weekend moeten we naar Brielle en dan hoop ik wel dat de zaken weer aangepakt worden zoals we gewend waren want anders kan het wel eens een vervelende middag worden maar ik ga daar niet van uit.

Optelling: Glenn Mostert, Kevin Bouter, Stephan Suijker (Mike van Uffelen) Bret Rhijnsburger, Kees Louter, Roberto van der Pol (Haysam Abedeaziz) Marijn Bouwhuis, Arien Oprel, Finn Verpalen ( Jorrit Fortuin ) Brady Stralendorff, en Thijs de Vast.