De bomen zijn nog niet eens volledig van hun bladerjas ontdaan. Sinterklaasavond moet nog gevierd gaan worden. En toch maken de matadoren van MVV ’27 G1 zich al op voor hun kampioenswedstrijd!
Zaterdag a.s. staat deze op het programma en Vlotbrug G1 uit Hellevoetsluis is de tegenstander die hierin het slachtoffer van de Maaslandse dadendrang moet worden. De directe achtervolgers, waaronder Vlotbrug, kunnen MVV ‘ 27 slechts theoretisch nog achterhalen, zodat een gelijkspel al voldoende is.

Uiteraard is dat niet het uitgangspunt. De zeven competitiewedstrijden tot op heden leverden namelijk de volle buit van 21 punten op en een doelsaldo van +26! Logisch dat de sfeer in het team uitstekend is en ook zaterdag vol ingezet wordt op een overwinning.

11:00 uur zal de scheidsrechter de kampioenswedstrijd op gang fluiten en uiteraard zijn supporters meer dan welkom. Kom dus in groten getale naar sportpark De Commandeur en juich de mannen naar de overwinning. Het belooft dan weliswaar een koude herfstdag te worden, maar van het enthousiasme en spel van de aanstaande kampioenen krijg je het vanzelf warm!

(Kom in verband met het Movemberfest wel, voor zover mogelijk, op de fiets of lopend.)