Afgelopen woensdagavond 16 november was een speciale avond voor de staf van de A- en B-selectie van MVV ’27. Keeperstrainer Jan Onck had voor alle stafleden van  MVV ’27 1, 2 en 3 een teambuildingsactiviteit georganiseerd. Ook de partners waren van harte uitgenodigd om deze avond mee te beleven

In Vlaardingen werd door Jan een Franse avond georganiseerd. Onder het genot van een stukje stokbrood, een blokje kaas en natuurlijk een lekker glaasje wijn werd door de drieëntwintig aanwezigen het spel Jeu de Boules gespeeld. Natuurlijk was iedereen net zo fanatiek als op het voetbalveld, vooral Addy Nijssen was niet van het speelveld af te slaan. Toch was het niet Addy die er met de hoofdprijs vandoor ging. Deze eer viel ten deel aan Hans Zwaard, die van ‘monsieur Onck’ (zie foto hieronder) een overheerlijke fles rode wijn in ontvangst mocht nemen.

De staf van de selectie kon na het jeu de boules terugkijken op een geslaagde en gezellige avond. Als dat geen punten op gaat leveren …. !

jan-onck