De afgelopen weken zijn de jeugdspelertjes van MVV ’27 druk bezig geweest met de verkoop van speculaaspoppen. Wellicht zijn ze ook bij jou wel langs de deur geweest om je voor 5 euro zo’n lekkere pop aan te bieden. In totaal zijn er bijna 2.300 poppen verkocht. Een groot deel van de opbrengst hiervan stroomt direct terug naar MVV ’27 en zal onder andere gebruikt worden om nieuwe materialen aan te schaffen voor zowel het jongens- als meisjesjeugdkamp. MVV ’27 is dan ook erg blij met dit resultaat!

Volgende week worden de poppen bij MVV ’27 bezorgd. Bij bedrijven die de poppen hebben besteld worden deze maandag 21 november bezorgd. De jeugdleden die speculaaspoppen hebben verkocht, kunnen deze woensdag 23 november ophalen in de kantine van 16:00 tot 20:00 om deze bij hun klanten te bezorgen.

Binnenkort zal via de website bekend gemaakt worden welke verkopers er in de prijzen gevallen. MVV ’27 wil alle verkopers én kopers van de speculaaspoppenactie in ieder geval van harte bedanken voor hun bijdrage aan het succes!