De afgelopen week zijn onze enthousiaste jeugdleden weer druk bezig geweest met de verkoop van speculaaspoppen voor MVV ’27. Op de vereniging zelf, maar ook langs de deuren, proberen zij zo veel mogelijk poppen aan de man te brengen, waarvan een groot deel van de opbrengst naar MVV ’27 gaat voor de aanschaf van nieuwe materialen voor zowel het jongens- als meisjeszomerkamp.

Vandaag is alweer de laatste dag van de verkoopperiode. Alle formulieren moeten voor het einde van de dag ingeleverd zijn. Dit kan in de hal bij de kantine in de daarvoor bestemde brievenbus.

Dit betekent ook dat vandaag de laatste kans is om nog speculaaspoppen te kopen. Heb jij nog geen verkoper langs je deur gehad, maar wil je wel graag een lekkere speculaaspop kopen, waarmee je ook nog eens de vereniging steunt? Dan kun je deze ook via internet bestellen via onderstaande link:

Bestelformulier speculaaspoppenactie