2 november 2016

Tijd voor een laatste overzicht van blessures, schorsingen en andere zaken binnen de selectie van MVV ’27. Bij de start van de voorbereiding op het nieuwe seizoen kampte de trainingsstaf met een opmerkelijk groot aantal blessures binnen de selectie, maar momenteel zijn een aantal spelers weer op de weg terug naar speeltijd. Hier volgt een laatste update.:

Huib van Barneveldt: had bij een val met zijn fiets zijn jukbeen gebroken en een scheur in zijn kaak opgelopen, maar traint weer volledig mee. Heeft inmiddels zijn eerste speelminuten in het tweede elftal erop zitten.

Yennick Berrevoets: komt terug van een gekneusde knie en traint ook alweer mee. Heeft op zaterdag nog niet in het veld gestaan.

Geert Dobbe: kampt nog altijd met lies- en rugproblemen, maar is weer in training gegaan. Moeilijk aan te geven wanneer hij weer wedstrijdfit is.

Wesley Nijssen: is herstellende van een operatie aan zijn been en ondergaat fysiotherapie. Staat wel regelmatig op de loopband, maar is nog niet toe aan veldtraining.

Joey van Oosten: heeft recentelijk  hersteltraining ondergaan vanwege zijn geblesseerde enkel en zal deze week weer met de groep meetrainen.

Justin Perdijk: is afgelopen week geopereerd aan zijn kruisband. Heeft dus nog de nodige hersteltijd voor de boeg.

David Renes: is onlangs voor ’n tweede keer geopereerd vanwege een enkel blessure. Het is onzeker of het voetballen dit seizoen er nog in zit.

Arjan de Rooy: is nog altijd herstellende van zijn kruisbandoperatie die hij in juli onderging, maar zal dit seizoen voetballend niet meer in actie komen. Hij heeft de functie als leider van het 2e elftal opgepakt.

Jeffrey Wupkes: kampt vanaf het vorige seizoen al met heup- en rugproblemen. Trainde in de tussentijd en kreeg weer last van zijn rug. Heeft onlangs een MRI-scan ondergaan, maar dat gaf geen oorzaak van het ongemak.