Na 3 mooie overwinningen op rij zijn de verwachtingen altijd wat aan de hoge kant zo ook tegen onze tegenstander van vandaag die op de ranglijst 1 puntje meer heeft dan wij, een uitgelezen kans dus om wat te stijgen op die lijst.

Maar je hebt van die dagen dat het net allemaal niet lukt en dat het zeg maar een beetje tegen zit, nu dat was zo een dag al was het wel zo dat we vanaf het begin lieten zien dat we er zin in hadden, maar met zin alleen dan kom je er niet in de reserve eerste klasse en zeker niet als de hele verdediging na 4 minuten kinderlijk in de fout ging en dat we al heel snel tegen een 0 – 1 achterstand aan keken.
Tijd genoeg om alles te herstellen zou je denken en 2 ging ook op zoek naar de gelijkmaker, eerst was er nog de blessure van Arie die vervangen werd door Haysam, ondanks dat we een beetje de overhand hadden waren de uitgespeelde kansen ver te zoeken tot minuut 36 aan brak eerst was het Kevin die snoeihard de bal op de paal schoot en in de rebound was het Brady die de bal in de rechter beneden hoek knalde dus 1 – 1 en het was zeker verdiend, Kees was er even later dicht bij maar zijn afstand schot belande op de paal.

mvv27-2-neptunus-schiebroek-2_29-oktober-2016_003

De tweede helft was er een van een duidelijk minder gehalte van MVV zijde en zo kreeg Neptunus wat meer grip op de wedstrijd al was het nu ook weer niet zo dat er veel kansen werden gecreeerd maar net als in de eerste helft was onze tegenstander bijzonder effectief want zeg maar als je 2 kansen krijgt in heel de wedstrijd en je maakt ze dan ook af dan is dat best knap, dus keken we wederom tegen een achterstand aan, we probeerde het nog wel maar het lukte gewoon niet zoals eerder gezegd je hebt van die dagen.

Dit is in deze competitie al de derde wedstrijd dat we onnodig met 2 – 1 verliezen, dat kan gebeuren met zo een jonge groep maar het tekent ook dat we tegen tegenstanders spelen die net wat slimmer en effectiever zijn dan wij, niettemin draaien we tot nu toe een leuk en goed seizoen maar het kan natuurlijk altijd beter en dat kunnen jullie gewoon, aanstaande Zaterdag krijgen we een nieuwe kans om dat te laten zien.

Opstelling: Glenn, Kevin, Harm, Thijs (Finn), Bret (Mike), Joey, Brady, Kees (Joris), Arien (Haysam), Erik, Huib (Jorrit).