Komende zaterdag komt MVV ’27 uit voor een bekerduel bij zaterdagderdeklasser IJVV De Zwervers uit Rotterdam. De ploeg van trainer Peter Huisman rekende in de bekerpoule af met Oud Beijerland, NBSVV en Hekelingen. Nog even in de herinnering terughalen, MVV ’27 was in augustus de baas over DVV ’09, PPSC en Vierpolders.

In competitieverband spelen de Rotterdammers momenteel in poule 3C tegen de ons meer bekendere ploegen als HBSS, Berkel, VVOR, DSVP en Victoria ’04. Men bevindt zich na zeven speelronden op een plaats in de middenmoot.

Tien jaar geleden was genoemde vereniging eenmaal poulegenoot van de Maaslanders. In IJsselmonde won MVV ’27 toen met 2-4, terwijl ook thuis werd gewonnen (2-1). In mei, de tijd dat de beslissingen vallen, bleek dat de Rotterdammers naar de derde klasse waren gedegradeerd en MVV ’27 een plaats in de middenmoot had weten te bereiken.

Het duel vangt aan om 14.30 uur en zal staan onder leiding van arbiter Ferdinand Nabi uit Barendrecht. IJVV De Zwervers is te vinden aan de Smeetslandseweg 15 in Rotterdam.

google-maps-logo