Op vrijdagavond 4 november is in buurthuis De Hoornbloem in Den Hoorn de theatervoorstelling voor sportclubs ‘Wel winnen, hè!’. De vermakelijke én leerzame avond is gratis toegankelijk voor alle vrijwilligers van MVV ’27. Bestel nu jouw kaarten!

Wat zeg je als coach vlak voor een spannende wedstrijd tegen je sporters? Wat doe je als trainer als de training voor geen meter loopt? En hoe ga je als bestuurder om met blèrende ouders langs de kant? Reserveer nu een gratis kaartje voor de humoristische theatervoorstelling ‘Wel winnen, hè!’ op 4 november in Den Hoorn, voor alle sportclubs in heel Midden-Delfland!

Op vrijdagavond 4 november 2016 vindt in buurthuis De Hoornbloem in Den Hoorn de theatervoorstelling voor sportclubs ‘Wel winnen, hè!’ plaats. Deze voorstelling gaat over het versterken van sportclubs en het verbeteren van prestaties. Hoe kun je met elkaar een cultuur neerzetten waarin sporters zich optimaal kunnen ontwikkelen, sportiviteit toeneemt, meer pubers lid blijven en het aantal vrijwilligers groeit?

De theatervoorstelling is bedoeld voor alle vrijwilligers bij sportclubs in Midden-Delfland: trainers en coaches, bestuurs- en commissieleden en scheidsrechters / juryleden.

Het verhaal dat deze avond wordt gebracht, is gestoeld op praktijkervaringen van topcoaches en onderbouwd met jarenlang wetenschappelijk onderzoek. De voorstelling wordt uitgevoerd door het theatergezelschap Positief Coachen. ‘Wel winnen, hè!’ is reeds 300 keer op de planken gebracht; daar kwamen in totaal 100.000 mensen op af.

Dankzij de medewerking van een aantal partijen is de toegang gratis (normale prijs €20). Kaartjes zijn te bestellen via mail: a.denouden@swmd.nl. Let op: vol is vol!

De Hoornbloem ligt aan het Koningin Julianaplein 1 in Den Hoorn. De inloop is vanaf 19.30 uur; de voorstelling duurt van 20.00 tot 21.30 uur (zonder pauze). Na afloop is er gelegenheid om met elkaar na te praten.

Neem voor meer informatie contact op met Annette den Ouden van het Servicepunt Vrijwilligers Midden-Delfland (SWMD), via e-mail a.denouden@swmd.nl.