Komende zaterdag komt ons keurkorps uit tegen en in Maasdijk dat ons allen verrast met de meest uiteenlopende uitslagen. Het begon zo goed voor de gastheren die op de openingsdag het gepromoveerde KMD resoluut met 5-1 naar huis stuurde. Een week later werd men zelf afgestraft door VELO (7-1) en ook afgelopen zaterdag ging met na de 6-0 nederlaag bij Ariston ’80 met het schaamrood op de kaken huiswaarts. Iedere zaterdag is het sowieso verbazen bij het doornemen van de uitslagen in poule 3B. Het zorgt in ieder geval voor het nodige gesprekstof.
MVV ’27 daarentegen hoopt een goede vorm te tonen en zeker de laatste wedstrijden was daar sprake van.

Daarentegen zijn de onderlinge wedstrijden van genoemde ploegen absoluut niet afhankelijk van de ranglijst en zal er een extra schepje bovenop gedaan worden om vooral maar niet op straat of op het werk aangesproken te worden over een minder goed resultaat.

De 5-2 nederlaag op de openingsdag van het voorgaande seizoen is men in Maasland nog niet vergeten en dat geeft mede aanleiding om er een goede pot van te maken.

Het duel aan de Lange Kruisweg 44d vangt aan om 14.30uur en staat onder leiding van arbiter Assad Syed.