Vrijdag 21 oktober is er weer een keepersmiddag bij MVV ’27. Onder de bezielende leiding van keeperstrainer van het eerste, Jan Onck en enkele assistenten wordt de kunst van het doelmanschap behandeld. Wat kun je zoal verwachten deze middag?

Kort herhalen wat we in Februari 2016 hebben behandeld. We gaan weer leren  Duiken, Vallen, Vangen van de bal, het Voetenwerk, het Uitgooien van de bal in het doeltje. Het vangen van de bal bij de voorzet, het 1 tegen 1 duel in wedstrijdvorm, het uittrappen van de bal . Het verwerken van de getrapte bal op het doel, en nog veel meer.

 

Tijdens deze activiteiten wordt je begeleid door enkele jeugdkeeperstrainers van MVV ’27. Aan het einde van deze leerzame middag is er een Keepersdemonstratie door onze Selectie keepers van MVV ’27. Deze middag verzamelen we om 13.30 uur in kleedkamer 12 van het grote 1e elftal. We starten met diverse informatie wat de keeper moet weten om een goede keeper te worden.

Om 14.00 start de training tot 15.15

Rustperiode van 15.15 – 15.45 om wat te eten en te drinken.

Daarna het 2e gedeelte tot 16.30

Gevolgd door de Keepersdemonstratie.

Daarna is er gelegenheid om vragen te stellen.

 

Kortom; het wordt weer een leerzame middag.

 

Na dit lezen ben je natuurlijk enthousiast om mee te doen aan deze middag en uiteraard kan dit ook. In verband met de organisatie van deze middag zien we je aanmelding dan ook zo spoedig mogelijk verschijnen. Dit kan door te mailen naar Jan Onck. Na aanmelding ontvang je verdere informatie over deze middag.

Tot dan!