De euforie van vorige week, uit tegen HBSS 2, alwaar we met 1-4 winst naar huis reisden nog in het achterhoofd kwam vandaag PPSC 2 naar Maasland.

Voordat de warming-up werd ingezet is door huisfotograaf Gerard een elftalfoto gemaakt welke terug te vinden is op de site van MVV. Op de foto zijn ook de gezichten te zien van Haysam en Jens welke vandaag vanuit het -2e– ons team kwamen versterken om zodoende speelminuten  te kunnen maken.
De mannen van MVV’27 -3- begonnen de wedstrijd sterk wat snel resulteerde in een paar goede kansen. Al snel viel het eerste doelpunt door een mooie ‘aanval uit het boekje’ welke door Brian goed werd afgerond. Daarna zakten we in en lieten we PPSC te veel voetballen. Zij werden daardoor sterker en we kregen het hierdoor onnodig moeilijk.
Na eerst mooi de 2-0 gescoord te hebben werd nog voor rust Gijs uit het veld gestuurd omdat hij door een onnodige tackle de tegenstander in plaats van de bal raakte..

In de rust was er tijd om de opstelling dusdanig te wijzigen zodat we in de 2e helft de draad weer buitengewoon goed konden oppakken. We gebruikten het hele veld en er werd ondanks de man minder goed gevoetbald. De  gaten op het middenveld werden dichtgelopen door onder andere Alec, waardoor PPSC niet meer aan opbouwen toekwam.
Onze spits Haysam had het moeilijk omdat hij steeds door minimaal twee man werd verdedigd, maar zijn goede inzet werd beloond door een fraai doelpunt.
De 4-0 kwam van de voet van Jule, die de bal hard in de touwen wist te werken.

Al met al een mooie voetbalmiddag waarin met recht kan worden vermeld dat we vandaag met de hele groep de juiste inzet en mentaliteit hebben getoond en we door goed voetbal tot dit eindresultaat zijn gekomen.

Spelers: Tom, Rick (Stef), Michael, Jan Willem (Julian), Alec, Joris, , Gijs, Brian (Wouter), Haysam (Aad), Muhle, Jens