Woensdagavond 28 september leerden ouders in de MVV-kantine wat ze kunnen doen om te voorkomen dat kinderen blessures oplopen. Was je er niet bij en wil je hier meer over weten? Twee documenten helpen je op weg.

Tijdens de ouderbijeenkomst bij MVV ‘27 verzorgden Centrum voor paramedische hulp en Kinderfysiotherapie Maasland een informatieavond over blessurepreventie bij kinderen. Deze avond was speciaal voor de ouders van MVV-jeugdspelers.

Enkele tientallen ouders bezochten deze bijeenkomst. Voor de ouders die niet aanwezig waren of voor degenen die de presentatie nog eens terug willen bekijken, bieden de twee documenten onderaan in dit artikel uitkomst. De presentatie die bij MVV ’27 is gegeven en een uitgebreid aanvullend artikel, opgesteld door Rianne Mosterd-van der Meijs van Kinderfysiotherapie Maasland, laten zien wat je als ouder kunt doen om te voorkomen dat jouw kinderen blessures oplopen.

Twee documenten

Open hier de presentatie over blessurepreventie bij kinderen, gegeven door Centrum voor paramedische hulp en Kinderfysiotherapie Maasland.

Open hier het artikel ‘Blessurepreventie in de jeugdteams van MVV’27: wat is de rol van de ouder?