Op woensdag 12 oktober organiseert MVV ’27-kledingsponsor Sport 2000 Naaldwijk een speciale koopavond voor leden van MVV ’27. De winkel aan de Rembrandtstraat in Naaldwijk zal extra geopend zijn voor alle leden van onze club tussen 18:30 en 21:00. De koffie staat voor je klaar en je ontvangt op deze avond maar liefst 20 % korting op bijna de gehele collectie.

De korting is niet geldig op clubkleding van MVV ’27 of op reeds afgeprijsde artikelen. Voor de rest ontvang je dus op alle artikelen 20 % korting. Zo kun je bijvoorbeeld een mooi paar voetbalschoenen, trainingskleding of scheenbeschermers kopen met fikse korting, maar ook voor de nieuwe wintercollectie, een paar mooie sneakers of een paar hardloopschoenen ben je bij Sport 2000 aan het juiste adres. Vergeet niet je clubcard mee te brengen, want de korting is uitsluitend geldig op vertoon van deze pas.

koopavond