MVV ’27 mag met trots weer een nieuwe sponsor presenteren: Uitzendorganisatie Axidus heeft zich voor één jaar als zilveren vriend aan de Maaslandse voetbalclub verbonden. Afgelopen week zetten eigenaren Ron en Pierre van Loenen hun handtekening onder het contract, dat de samenwerking voor het komende jaar bezegelt.

Axidus behoort inmiddels tot een van de grootste uitzendorganisaties in Nederland. Met een bestand van vele honderden flexwerkers opereert Axidus in geheel Nederland. Ze zijn thuis in de AGF- en de non-foodsector, logistiek en techniek. Met name in medewerkers voor de werkvloer. Met meer dan tien jaar ervaring is Axidus uitgegroeid tot full service supplier op het gebied van arbeid.

Ron en Pierre van Loenen hebben hun roots in Maasland liggen en toen zij met Jan de Baat in contact kwamen over MVV ’27 gaven zij aan graag iets voor de club te willen betekenen. Dat zij echte voetballiefhebbers zijn, blijkt wel uit het feit dat Axidus al een aantal jaar hoofdsponsor is van Sparta Rotterdam. Afgelopen seizoen promoveerde de kasteelclub naar de Eredivisie met de naam van hun uitzendorganisatie op de borst. Ook dit jaar is Axidus de trotse hoofdsponsor van Sparta Rotterdam.

MVV ’27 is erg blij en dankbaar dat Axidus daarnaast ook graag onze club wil ondersteunen en hoopt dat de samenwerking voor beide partijen positief uit zal pakken!

axidus2