Wedstrijdbalsponsor: Mosterd Sierhekwerk

Team van de week: JO11-2 (E2)

Komende zaterdag staat het duel MVV ’27 – Ariston ’80 op het programma. Het wordt een primeur, want nog nooit eerder kwam het keurkorps van de studentenclub uit Delft naar Maasland. Afgelopen jaar maakte het team van trainer Willem Lok promotie mee naar deze derde klasse, in het kielzog van kampioen Schipluiden.

Het optreden van de Delftenaren is tot op heden ietwat grillig te noemen. Men startte met een 0-5 nederlaag tegen Verburch en vervolgens werd in Schipluiden met 4-2 verloren. Tegen Naaldwijk werd een knappe 4-1 overwinning behaald, terwijl afgelopen zaterdag weer met 3-0 bij Die Haghe werd verloren.

MVV ’27 daarentegen is ook nog zoekende naar een constante vorm en heeft na het duel tegen Verburch wat goed te maken. Kortom, er zijn weer genoeg redenen om er een leuk en spannend duel van te maken.

Het duel op Sportpark De Commandeur vangt aan om 14.30uur en staat onder leiding van arbiter Hooijer.

Wij wensen de scheidsrechter, de beide ploegen en hun aanhang een leuke en vooral sportieve middag toe.

Mosterd Sierhekwerk