Vanmiddag gaat MVV ’27 1 tegen Verburch op zoek naar de tweede overwinning van het seizoen. Scheidsrechter Kaijen zal de wedstrijd in Poeldijk vanmiddag om 15:00 af laten trappen en dus niet op het gebruikelijke tijdstip van 14:30.

De 3-2 overwinning op Quick Steps vorige week smaakt natuurlijk naar meer. Tegenstander Verburch is echter een niet te onderschatten tegenstander. Na drie speelrondes bezetten de Poeldijkers namelijk de eerste plaats op de ranglijst. Door overtuigende zeges tegen SV Houtwijk en Ariston ’80 en een remise tegen Die Haghe  wist de ploeg van Dennis van der Steen zich op deze plaats te nestelen. Bovendien hoefden de oranjehemden nog geen enkel doelpunt te incasseren tot nu toe dit seizoen.

Vorig jaar liep MVV ’27 in Poeldijk in de slotfase tegen een bittere 1-0 nederlaag aan door een benutte strafschop van Melvin van der Zeijden. Weet MVV ’27 dit seizoen wel de punten mee naar Maasland te brengen? Je bent van harte welkom om onze mannen te ondersteunen in de jacht op de drie punten vanmiddag.