Na maandenlang hard werken was het gisteren dan zover, het vernieuwde hoofveld werd in gebruik genomen. De eerste balomwentelingen werden verricht door burgemeester Rodenburg van Midden-Delfland. Vervolgens werd het eerste duel op de vernieuwde ondergrond gewonnen door MVV ’27 1.

Vele vrije uren zijn er deze zomerperiode door diverse vrijwilligers en sponsoren gestoken in het vernieuwen van het hoofdveld. Het veld zelf werd vervangen, er is drainage onder het veld aangelegd, het hekwerk is vervangen, de ballenvangers zijn rechtgezet en de bestrating rondom het hoofdveld is aangepakt. Een ieder die gisteren op het sportpark aanwezig was zal beamen dat het resultaat erg geslaagd is, het veld ligt er schitterend bij.

Het vernieuwde hoofdveld werd officieel geopend door de burgemeester van onze gemeente, Arnoud Rodenburg. Een solo door de defensie van gasten van Quicksteps eindigde uiteindelijk in de handen van de Haagse goalie. In de daaropvolgende wedstrijd wist men het net vaker te vinden, een spannende wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 3-2 overwinning voor MVV ’27. Na afloop van de wedstrijd was het mede door het goede weer nog lang gezellig druk op het terras en de broodjes hamburger vonden gretig aftrek. Nadat het wat koeler werd verplaatste het feest zich naar binnen, waar het nog lang gezellig bleef.

De opknapbeurt van de accommodatie is tot stand gekomen door de vele vrijwilligers die de afgelopen maanden vele vrije uren in de club hebben gestoken. Vier vrijwilliger kregen zaterdag speciale waardering voor hun tomeloze inzet: Jan de Baat, Bas Hoekveen, Martino Scheepens, Conny Rodenrijs en Daniëlle Degens.

MVV ’27 is ook vele sponsoren enorm dankbaar. De volgende bedrijven leverden een waardevolle bijdrage m tot dit mooie eindresultaat te komen: Kroes Aannemingsbedrijf, De Groot Hoveniersbedrijf, Welvreugd, Van Dijk, A.E. Poot, Gadoorzo, Mosterd Sierhekwerk, Marcel de Vetten, Adwin van der Burgh Schilderwerk, W. v/d Burgh Schilderwerken, Van Daalen Houtbouw, Paul Louter Schilderwerken, Caiway, De Boei, Re-Light Services, Meubelmakerij De Zingende Zaag, The Window Shop, Zwaan fotografie en presentatie, DLN Multiservice BV, De Tapijtmeester Jongebreur, Rabobank, WBE, Renzen Advocaten, L’eau Vive en de spelers en staf van MVV 1 voor de dugouts.