Na 2 nipte ongelukkige nederlagen kregen we de koploper op bezoek al kan je na 2 wedstrijden nog niet echt spreken van een koploper maar Barendrecht 3 had 6 punten en een doelgemiddelde van 9 – 2 dus we waren gewaarschuwd, nu dat lieten we vanaf het begin zien, inzet en fel druk zetten  was het concept wat het 3 manschap Jim, Stanly en Dion had meegegeven en wat door de jonkies van 2 voortreffelijk werd uitgevoerd.

De eerste 5 minuten was het onze tegenstander die de overhand had maar daarna was het alleen MVV 2 die de baas was en dat resulteerde in best veel kansen en zo was het ons ouwetje Martijn die na 15 minuten de bal hard in de linkerhoek knalde een heerlijke opsteker, daarna kregen we kans op kans maar op de een of andere manier kregen we de bal er niet meer in en was de ruststand maar 1 – 0 een schrale afspiegeling van het spelbeeld.

De oude voetbalwet kwam ook nu weer om de hoek kijken scoor jezelf niet dan doet je tegenstander het wel al moet worden gezegd dat de 1 – 1 wel heel mooi werd uitgespeeld, maar 2 rechte de rug en ging weer op zoek naar de zeker verdiende voorsprong, beetje jammer dat de scheids de weg een beetje kwijt was door te pas en te onpas te fluiten en de hoofdrol op eiste, we bleven goed voetballen en de beloning kwam van het hoofd af van Sem en zo was het 2 – 1, we verdiende kort daarna nog een pingel maar de scheids zag het anders maar kort daarna gaf die hem wel aan Barendrecht, iedereen hield zijn adem in maar Glenn verrichte een schitterende redding, klasse man.

Met nog 5 minuten te gaan knalde Finn de bal snoeihard op de keeper af die alle moeite daarmee had en zo was het Martijn die in de rebound de 3 – 1 maakte, wedstrijd in de tas denk je dan maar al met al telde de man in het zwart 12 minuten blessure tijd er bij maar we gaven geen krimp, mannen trots op jullie heerlijk gespeeld als team en dat maakt het zo mooi, alles voor elkaar over hebben als we dat elke week op kunnen brengen dan volgen er nog meer mooie overwinningen zoals deze.

Opstelling: Glenn, Jens (Joost) Mike, Thijs, Bret, Sem, Martijn, Marijn (Jorrit)  Kees, Dik (Finn) Arien.