MVV ’27 en Paul Louter Schilderwerken zetten afgelopen week hun contract onder een nieuw sponsorcontract. Dit betekent dat Paul Louter met zijn schilderbedrijf zich ook de komende twee jaar vriend van MVV ’27 mag noemen. De nieuwe overeenkomst kwam mede tot stand door het werk dat Paul als schilder de afgelopen maanden heeft verricht tijdens de renovatie van de kantine.

De meeste mensen zullen Paul Louter kennen als assistent-trainer van MVV ’27 1. Op zaterdag zit hij steevast naast hoofdtrainer Peter Broekman om de jongens van MVV ’27 1 te begeleiden tijdens hun wedstrijden. Doordeweeks houdt hij zich bezig met zij eigen schilderbedrijf, dat hij twee jaar geleden oprichtte. Paul Louter Schilderwerken richt zich met name op de particuliere markt voor het binnen- en buitenschilderwerk van woningen, maar ook verenigingen van eigenaren en bedrijven kunnen voor hun schilderwerk bij hem aankloppen. Mocht jij toevallig nog een mooie schilderklus hebben, die je graag door een professional uit wil laten voeren, neem dan gerust eens contact op met Paul Louter (06-43046742) om de mogelijkheden te bespreken. Houd er dan wel rekening mee dat de werkzaamheden dan niet op zaterdagmiddag uitgevoerd kunnen worden, want dan hebben we Paul natuurlijk hard nodig bij ons eerste elftal!

MVV ’27 is erg blij met de werkzaamheden die Paul in de afgelopen periode voor de club heeft uitgevoerd en is dan ook blij met de verlenging van het contract.

paul-louter