Wedstrijdbalsponsor: BVB Substrates

Team van de week: JO9-4 (F4)

Voor de komende Super Saturday staat het duel tussen MVV ’27 en promovendus Quick Steps op het programma. Niet zomaar een wedstrijd, maar de eerste op het compleet vernieuwde hoofdveld. Met man en macht is deze zomer gewerkt om het speelveld, inclusief tegelwerk, hekwerk en ballenvangers te vervangen en op het resultaat mogen we zeer trots zijn. Voorafgaande aan de wedstrijd zal het veld en de eveneens vernieuwde kantine worden heropend door burgemeester Roodenburg van Midden Delfland. Hij zal dan ook de bal aan het rollen brengen. Eens kijken of hij links- of rechtsbenig goed uit de voeten kan!

Na één jaar in de vierde klasse te hebben moeten doorbrengen is Quick Steps sinds een aantal maanden weer terug. In twee gewonnen wedstrijden (3-1 en 5-0) tegen het inmiddels gedegradeerde Semper Altius werd promotie afgedwongen. Men heeft de goede lijn tot nu toe voorgezet door een overwinning en een gelijkspel binnen te halen.

MVV ’27 snakt ook naar een winstpartij en zal dan ook effectiever met de kansen om moeten gaan.

Het duel op Sportpark De Commandeur vangt aan om 14.30uur en staat onder leiding van arbiter Kolsteren.

Wij wensen de scheidsrechter, beide ploegen en hun aanhang een leuke en vooral sportieve middag. En proef na afloop nog zo’n heerlijke broodje hamburger, onderdeel van het Super Saturday-menu.

bvb-substrates