Het is de hoogste tijd voor een update van blessures, schorsingen en andere zaken binnen de selectie van MVV ’27. Sinds de start van de voorbereiding op het nieuwe seizoen kampt de trainingsstaf met een opmerkelijk groot aantal blessures binnen de selectie. Hier volgt een laatste update.:

Huib van Barneveldt: is afgelopen zaterdag met de fiets gevallen; heeft zijn jukbeen gebroken en een scheur in zijn kaak opgelopen. Een voorzichtige voorspelling zegt dat hij de komende zeven weken afwezig zal zijn.

Yennick Berrevoets: heeft afgelopen zaterdag een scan ondergaan en tobt met een gekneusde knie die hem mogelijk vier tot zes weken aan de kant zal houden.

 Geert Dobbe: kampt nog wat met lies- en rugproblemen, maar is alweer licht in training; zaterdag wissel bij het eerste elftal.

Kees Louter: traint weer met de selectie mee na een zwaar motorongeval, maar is zeker nog niet 100% fit.

Wesley Nijssen: is herstellende van een operatie aan zijn andere been die twee weken geleden heeft plaats gevonden. Begin dit jaar hadden de artsen de druk op zijn spieren opgemeten en deze bleek vele malen te hoog.
Na meer dan drie jaar tobben met zijn schenen lijkt er nu eindelijk zicht op definitief herstel bij hem.
Volgens de voorspellingen zou hij over een maand weer gewoon moeten kunnen lopen, mede onder begeleiding van Egbert van der Worp en Samantha Koene.

Justin Perdijk: heeft tijdens een van de eerste trainingen van het seizoen een kruisband gescheurd. Hij moet nog geopereerd worden, maar zal dit seizoen niet meer aan voetballen toekomen.
Om bij het voetbal betrokken te blijven zal hij komend seizoen als leider van het eerste elftal gaan meedraaien.

David Renes: kampt met een (oude) enkel blessure. Ondergaat behandelingen in het ziekenhuis, maar het is onzeker of het voetballen weer gaat lukken. Hij moet nog een nieuwe scan ondergaan en dat zou deze week kunnen plaats vinden.

Arjan de Rooy: is herstellende van zijn kruisbandoperatie die hij in juli onderging, maar zal dit seizoen niet meer in actie komen; om bij de selectie betrokken te blijven, zal hij de functie als leider van het 2e elftal oppakken en hiermee Jan Lamein met de gecombineerde functie grensrechter/leider ondersteunen.

Lourens van Rooyen: brak zijn teen bij een bedrijfsongeval, maar is inmiddels weer hersteld. Speelde alweer ’n helftje mee tegen Schipluiden, maar bleef tegen SV Houtwijk uit voorzorg langs de kant vanwege met een onwillende spier in het bovenbeen. Lijkt weer fit voor de komende wedstrijd.

Jeffrey Wupkes: kampt vanaf het vorige seizoen al met heupproblemen; is momenteel onder behandeling van een arts en traint individueel weer mee.