Eerder was op de website al te lezen dat Arjan de Rooij in juli is geopereerd aan zijn kruisband en meniscus en dat hem een lange revalidatie wacht van negen tot twaalf maanden. Voetballen zit er voor hem dus voorlopig niet in. In de voorbereiding trof aanwinst Justin Perdijk hetzelfde lot. Ook hem wacht een soortgelijke operatie, gevolgd door een maandenlange revalidatie. De kans dat één van hen dit seizoen dus nog aan voetballen toekomt, is dan ook zeer klein.

In overleg met de staf is hen daarom beiden een andere functie aangeboden, zodat zij toch betrokken kunnen blijven bij MVV ’27 en de selectie. Beide heren hebben dez kans met beide handen aangegrepen. Arjan zal dit jaar de rol van teammanager van het tweede elftal op zich nemen. Justin zal deze zelfde rol gaan uitoefenen bij het eerste elftal, samen met huidig teammanager John Emmerich. MVV ’27 wenst beide spelers heel veel succes met hun revalidatie en veel plezier met hun nieuwe rol binnen de vereniging.